Tapijt

At Hof voor al uw tapijtsoorten 

Tapijt zorgt voor een warme en een natuurlijke uitstraling in uw huis. Een echt thuisgevoel wat heerlijk zacht en warm voelt aan uw voeten. Bij het uitzoeken van het geschikte tapijt heeft u de keuze uit veel verschillende patronen en texturen. Bij At Hof heeft u de keuze uit een ruim assortiment tapijtsoorten. Of het nu gaat over een woonkamer, trap of slaapkamer, wij vinden voor u het perfecte tapijt.  

Ons assortiment  

U heeft de keuze uit verschillende sfeervolle en comfortabele tapijtsoorten. Van een hippe tot een moderne look. De tapijten zijn van hoogwaardige kwaliteit en ideaal voor jarenlang woonplezier. Het tapijt is geschikt voor alle droge ruimtes in het huis en is gemakkelijk te reinigen met water. Dankzij onze ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren bij het geschikte tapijtsoort, dat past bij uw interieur.  

Bij At hof vindt u veel bekende merken tapijt zoals Ascento, Desso en Brink & Campman.  

Vloerkleden 

Ook zijn de tapijten geschikt voor een mooi vloerkleed. Al onze tapijtsoorten worden zorgvuldig geproduceerd en zijn geschikt als vloerkleed. Naast onze standaard dessins is het bij At Hof ook mogelijk een eigen dessin vloerkleed te maken.  

Tapijt op maat 

De verschillende tapijtsoorten hebben in de meeste gevallen een standaard rugbreedte van 400 cm. Wanneer u liever een vloerkleed heeft in plaats van tapijt is dat ook geen probleem. Wij maken graag een vloerkleed speciaal voor u op maat. Op deze manier kunt u zelf de afmeting kiezen die het best bij uw interieur past. 

Tapijt van At Hof   

Bij At Hof heeft u de keuze uit vele verschillende soorten tapijt, die verkrijgbaar zijn in verschillende kleurtinten en dessins. Neem gerust contact met ons op voor advies. Wij heten u graag welkom online of bij ons in de showroom in Reeuwijk!  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies

Stel uw vraag

Tapijt

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom