Tekst - Accesoires en verlichting titel

Accesoires en verlichting

Een smaakvol interieur is pas volledig wanneer we de verlichting daarop afstemmen.

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Tekst - Accesoires en verlichting

De mooiste accessoires zijn verkrijgbaar bij At Hof Wonen

Bent u op zoek naar woonaccessoires? Dan zult u verrast worden door het aanbod van At Hof Wonen. Woonaccessoires zijn een extra toevoeging aan uw interieur en met de juiste accessoires kunt u een samenhangend geheel maken van uw (woon)kamer. Uw interieur is pas af met de mooie accessoires van At Hof Wonen. Wij denken graag met u mee voor de en geven advies voor uw interieur afgestemd op de nieuwste trends!

Het belang van verlichting wordt meestal onderschat

Een smaakvol interieur is pas volledig wanneer we de verlichting daarop afstemmen. Het Hof van Reeuwijk biedt maatwerk met bijvoorbeeld fraaie lampen die aan uw individuele wensen kunnen worden aangepast. Verlichting is vaak een ondergeschoven kindje of het sluitstuk op de begroting. Terwijl verlichting juist zo belangrijk én bepalend is voor de sfeer in uw interieur. Het interieur kan nog zo smaakvol en perfect op elkaar afgestemd zijn, maar als de verlichting niet klopt, doet dit afbreuk aan het geheel. Verlichting moet naast mooi ook functioneel zijn. Een goede mix van diverse soorten verlichting is essentieel. Bij At Hof helpen we u graag bij het maken van een lichtplan en de invulling daarvan. 

Wij heten u van harte welkom in onze showroom in Reeuwijk

Kom eens langs in onze sfeervolle showroom en ontdek de nieuwste interieur designs. Onze specialisten helpen u graag bij het inspiratie opdoen voor uw interieur met de mooiste verlichting en accessoires. Wij hebben ervoor gekozen om vooral op afspraak geopend te zijn, u kunt indien gewenst ook ’s avonds langs komen.  Schroom niet om hier gebruik van te maken. Op deze manier hebben we ruim de tijd om u van het juiste advies te kunnen voorzien. Natuurlijk kunt u ook gewoon langskomen zonder afspraak. Samen komen we tot een passende keuze aan woonaccessoires voor uw inrichting aansluitend op uw wensen en eisen. Heeft u interesse of wilt u zich laten inspireren door een specialist van At Hof Wonen? Neem dan snel contact met ons op.

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom