Tekst - Tapijt

Tapijt

indoor, outdoor en maatwerk

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Tekst - tapijt

De beste tapijtsoort voor uw interieur 

Tapijt in huis geeft een warme en natuurlijke uitstraling. Het thuisgevoel dat je krijgt van tapijt blijft uniek. Bij At Hof Wonen heeft u ruime keuze uit verschillende soorten tapijt, met uiteenlopende patronen en texturen. Onze tapijten zijn verkrijgbaar in verschillende dessins en kleurtinten. Wij hebben tapijten voor de woonkamer, de trap en de slaapkamer. Wij bieden u veel keuze uit comfortabele en bovenal sfeervolle soorten tapijt. Zoekt u een traditionele of juist moderne look? Bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze ervaring kunnen we u het beste advies geven over de tapijtsoorten die passen bij uw interieur.  

Ook beschikbaar als vloerkleed 

Onze tapijten hebben meestal een standaard rugbreedte van 400 cm. Heeft u liever een vloerkleed in plaats van een tapijt? Ook dat is geen probleem. Onze tapijten zijn namelijk ook geschikt als vloerkleed. Wij maken voor u graag een vloerkleed op maat. U kunt zelf de afmetingen kiezen, zodat u naar huis gaat met het perfecte vloerkleed voor uw huiskamer of slaapkamer.  

Wij helpen u kiezen 

Wij kunnen u natuurlijk ook adviseren als het gaat om het kiezen van het beste tapijt. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om u het beste advies te geven. Om u van het beste advies te voorzien, komen we graag bij u thuis. We maken foto’s van uw bestaande interieur, zodat we ons helemaal kunnen inleven. Hierbij houden we natuurlijk steeds rekening met uw persoonlijke stijl en wensen. We nodigen u ook graag uit bij ons in de winkel, waar we onder het genot van een kopje koffie of thee de mogelijkheden kunnen bespreken. Voor ons is het allerbelangrijkste dat u uzelf opnieuw thuis voelt in uw nieuwe interieur. De juiste combinatie van meubels, gordijnen en tapijt maakt dit mogelijk. 

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom