Waddinxveen

Tapijt van At Hof laten leggen in Waddinxveen 

Met tapijt kunt u diverse uitstralingen aan uw huis geven. Tapijt geeft u een heerlijk thuisgevoel dankzij het zachte en warme gevoel aan uw voeten. Bij At Hof heeft u de keuze uit verschillende soorten patronen en materialen tapijt. Of het nu tapijt is voor de woonkamer, trap of de slaapkamer, wij hebben een geschikt tapijt voor u.  

Het assortiment van At Hof  

Bij At Hof heeft u de keuze verschillende tapijtsoorten. Of u nu kiest voor een hippe look of voor een strakke en moderne look, er is voor iedere stijl een passend tapijt. De tapijten van At of zijn van hoogwaardige en perfect om er jaren van te kunnen genieten. De tapijtsoorten zijn allemaal geschikt voor alle droge ruimtes in het huis, en zijn eenvoudig te reinigen.  

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren bij de juiste keuze tapijt. Wij kijken graag met u mee, welk tapijt het best bij uw interieur in Waddinxveen past. Bij At Hof vindt u vele bekende merken als het gaat om tapijt, denk hierbij aan Desso, Ascento en Brink & Campman.   

Vloerkleden en tapijt op maat 

Bij At Hof kunt ook terecht voor een mooi vloerkleed. Alle tapijtsoorten die wij aanbieden worden zorgvuldig geproduceerd en zijn uiterst geschikt als vloerkleed. Naast de tapijt dessins bieden wij u ook de mogelijkheid een eigen dessin vloerkleed te maken. Wij maken graag een vloerkleed speciaal voor uw woning in Waddinxveen en omgeving op maat. Op deze manier kunt u zelf de afmeting kiezen die het best bij uw interieur past. 

Onze collectie tapijtsoorten hebben in de meeste gevallen een rugbreedte van 400cm. Wanneer u liever andere maten heeft, is dit uiteraard geen probleem. Wij maken uw tapijt graag voor u op maat.  

At Hof voor al uw tapijt 

Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Wij bespreken samen met u, uw wensen en komen samen tot een perfecte keuze voor uw vloertapijt. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies. Wij heten u graag welkom online of bij ons in de showroom in Reeuwijk!  

Neem contact op

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies

Stel uw vraag

Tapijt | Waddinxveen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom