Tekst - Gordijnen en meubelstoffen titel

Gordijnen en meubelstoffen

De enorme keus aan interieurstoffen is het handelsmerk van At Hof Wonen.

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Tekst - Gordijnen en meubelstoffen

Gordijnen en meubelstoffen 

Het enorme aanbod van interieurstoffen is wat At Hof Wonen kenmerkt. Bij ons kunt u uw meubelstoffen en gordijnstoffen helemaal naar wens afstemmen. Hiernaast kunt u dit combineren met bijpassend behang en tapijt, natuurlijk rekening houdend met de stijl en de sfeer van uw woning.  

De merken die we bij At Hof Wonen vertegenwoordigen, zijn eigenlijk te veel om op te noemen. Ons aanbod is ruim en u vindt altijd wel iets dat aansluit bij uw wensen. De stoffen die u gebruikt voor uw meubels en gordijnen zijn erg bepalend voor de sfeer van uw interieur. Omdat niet iedere stof overal geschikt voor is, vinden we het belangrijk dat er de juiste keuzes gemaakt worden wat betreft de gewenste sfeer. Om het beste eindresultaat te bereiken, nodigen wij u graag bij ons uit. Met een kopje koffie of kopje thee kunnen we de verschillende mogelijkheden eens rustig doorlopen.  

Hoe kies ik de beste gordijnen? 

Gordijnen zijn erg bepalend binnen uw interieur. Ze zorgen voor een gezellige, warme en luxueuze sfeer. Omdat het niet makkelijk is om gordijnen te vinden waar u zelf warm van wordt, helpen we u graag. Binnen ons assortiment vindt u gordijnen voor verschillende doeleinden. Of u nu op zoekt bent naar verduisterende gordijnen, gordijnen die het geluid dempen of gordijnen enkel voor het creëren van de gewenste sfeer. Onze gordijnen bieden niet alleen warmte en sfeer, maar zijn hiernaast ook functioneel.  

Diverse soorten stoffen 

Onze gordijnen bieden wij aan in diverse soorten stoffen. Al deze stoffen hebben hun eigen structuur. Zo zijn vitrages bijvoorbeeld dun en transparant. We hebben verschillende soorten vitrages, inbetweens en overgordijnen. Vitrages zijn mooi om te zien, maar bieden een beperkte bescherming tegen doorkijken. Ook laten ze het meeste licht nog steeds door. Overgordijnen zijn weer het andere uiterste: ze laten weinig licht door en maken doorkijk onmogelijk. Heeft u wel behoefte aan meer bescherming tegen doorkijk en licht, maar wilt u geen dikke overgordijnen? Dan kunt u kiezen voor inbetweens. Deze gordijnen vallen tussen vitrages en overgordijnen.  

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom