Tekst - Gordijnen en meubelstoffen titel

Gordijnen en meubelstoffen

De enorme keus aan interieurstoffen is het handelsmerk van At Hof Wonen.

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Tekst - Gordijnen en meubelstoffen

Gordijnen en meubelstoffen

De enorme keus aan interieurstoffen is het handelsmerk van At Hof Wonen. Het is inmiddels een collectie geworden die z’n weerga niet kent. De meubel- en gordijnstoffen kunnen volledig afgestemd worden. Zelfs bijpassend behang treft u in de collectie aan. Alles gebaseerd op stijl en sfeer. Dat we het tapijt daarop afstemmen, spreekt natuurlijk voor zich.

Bij At Hof Wonen zijn alle mooie merken vertegenwoordigd, teveel om op te noemen, maar het aanbod is zo divers, dat er altijd iets is wat aansluit bij uw wensen.  Zowel gordijn- als meubelstoffen zijn heel bepalend voor de sfeer in een interieur. Janneke is wat je noemt "verslaafd aan mooie stoffen", maar heeft ook gedegen kennis in huis van de materialen en hun eigenschappen. Niet iedere stof is geschikt voor iedere toepassing. Zij vindt het belangrijk dat er juiste keuzes gemaakt worden voor wat betreft het gebruik en de gewenste sfeer en neemt er graag de tijd voor om de ideale match te vinden. Om dit te bereiken werkt zij graag op afspraak, zodat er in alle rust en onder het genot van een kopje koffie of thee, de diverse mogelijkheden uitgewerkt kunnen worden. Als er een voorselectie is gemaakt, is het verstandig om dit bij de klant thuis nogmaals te beoordelen. Lichtval en omgeving kunnen letterlijk een heel ander licht op het plaatje geven.  

Kussens, plaids, hockers

Deze hebben vaak een grote toegevoegde waarde voor een interieur en vormen als het ware de puntjes op de i.   Kussens, plaids en hockers  kunnen naar wens ontworpen worden uit de uitgebreide stoffen collecties. Een bijpassend passement maakt het geheel af. Maar er is ook een ruime keuze kant en klaar ontwerpen beschikbaar van diverse mooie merken.

Wij laten u graag kennis maken met de vele mogelijkheden.

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2022 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom