Tekst - Showroom titel

Showroom

Welkom in de showroom van At Hof Wonen, Parket en Interieuradvies

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Tekst - Showroom

Showroom

Welkom in de showroom van At Hof Wonen, Parket en Interieuradvies

Sfeer beleven

Internet is niet meer weg te denken, en een prima medium om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden. Maar interieur is meer dan een  plaatje op een beeldscherm.  Met een goed samengesteld interieur wordt je huis een thuis!  En dat is waar wij naar streven, het feel good effect. We nemen er graag de tijd voor om dit, samen met de klant, tot stand te brengen, onder het genot van een kopje koffie of thee. Sfeer is een beleving. De showroom heeft als toegevoegde waarde dat je er kunt zien, voelen en ervaren wat materialen en kleuren met elkaar doen, en vooral: met u doen. We gebruiken deze ruimte dan ook graag als basis voor het adviestraject. De showroom geeft een kleine impressie van de vele mogelijkheden, maar nagenoeg alle woonwensen zijn vanuit deze basis te verwezenlijken. At Hof beschikt  over  een zeer uitgebreide collectie stalen op het gebied van (parket)vloeren, laminaat, vinyl, meubelstoffen, gordijnstoffen, decoratiestoffen, behang, tapijt, karpetten, lampenkappen en aanverwante artikelen. Nagenoeg alle mooie merken en stijlen zijn hierbij vertegenwoordigd.  Laat u inspireren en verrassen door de vele mogelijkheden.

Openingstijden

MaandagOp afspraak
DinsdagOp afspraak
WoensdagOp afspraak
Donderdag10.00 - 16.00 uur
Vrijdag10.00 - 16.00 uur
Zaterdag10.00 - 15.00 uur
ZondagGesloten

Uit ervaring weten we dat het heel belangrijk is om de tijd te nemen voor het uitzoeken van materialen en kleuren. Om dit in alle rust te kunnen doen en persoonlijke  aandacht te kunnen geven aan u en uw interieur, heeft At Hof er voor gekozen vooral op afspraak geopend te zijn, indien gewenst ook 's avonds.  Schroom niet om hier gebruik van te maken. Het is een bewuste keuze.  Natuurlijk bent u ook  van harte welkom om op de dagen dat we geopend zijn vrijblijvend de sfeer te komen proeven en een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden. Ook dan staan de koffie en thee voor u klaar.  Graag tot ziens in onze showroom Oud Bodegraafseweg 2 (Entree hoek van Tolstraat)

Events

We vinden het leuk om af en toe een event te organiseren, waarbij een bepaald thema of product extra wordt uitgelicht en er speciale gasten worden uitgenodigd.

Volg ons op FB of via deze site om op de hoogte te blijven.

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom