Tekst - Parket & vloeren titel

Parket & vloeren

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Tekst - Parket & vloeren

Parketvloeren van hoge kwaliteit vindt u bij At hof wonen

Bent u op zoek naar een kwalitatief goede en sfeervolle vloer voor bij u thuis of op kantoor? Dan is At hof Wonen dé aangewezen partner! Houten vloeren passen bij ieder interieur of u nu een klassieke of een moderne woonstijl heeft, alles is mogelijk! Heeft u moeite met kiezen? Laat u dan adviseren door één van onze specialisten! Zij weten er raad mee en kunnen afgestemd op uw wensen het juiste advies geven. De (parket)vloeren van At hof Wonen zijn uitermate geschikt voor ieder vertrek.

At hof wonen werkt uitsluitend alleen met PEFC gecertificeerd hout 

Parket is een vloer die is opgebouwd uit verschillende lagen hout. Bij At Hof werken wij uitsluitend met PEFC gecertificeerd hout. Onze houten vloeren zijn gemaakt van eerlijk hout en daarom PEFC gecertificeerd. PEFC staat voor goed en duurzaam bosbeheer: milieuvriendelijk en economisch leefbaar. Bovendien is onze collectie parketvloeren van hoge kwaliteit.

At hof wonen geeft u graag advies over het renoveren van uw vloer

Uw vloer renoveren kan op verschillende manieren, denk bijvoorbeeld aan het borstelen of schuren van uw vloer. Daarnaast moet er soms bij beschadigde vloerdelen de plinten en plaklijsten vervangen worden. Uw vloer reinigen is ook nog een optie. Hiermee worden alle oude onderhoudslagen weggehaald en wordt de vloer intensief gereinigd. Vervolgens worden de krassen licht opgeschuurd met schuurpapier en kan de vloer behandeld worden met een boenwas of onderhoudsolie.

Vrijblijvend de sfeer proeven in de showroom van At hof wonen

Wij nodigen u graag uit in onze showroom gelegen in het prachtige dorp Reeuwijk! Uit ervaring weten we dat het heel belangrijk is om de tijd te nemen voor het uitzoeken van materialen en kleuren. Maak vrijblijvend een afspraak, zo weten we zeker dat we u juist kunnen informeren over de aanschaf van een nieuwe vloer. Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op.

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom