Tekst - vloeren titel

Vloerrenovatie

Restylen van uw bestaande vloer

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Tekst - Vloeren

Vloerrenovatie

De enorme vakkennis van vloerenspecialist Joop Verweij kan ook van pas komen bij het renoveren van uw bestaande houten of parketvloer.

Wellicht denkt u er over om een aanbouw te plaatsen, wand door te breken, een haardpartij te verplaatsen of uitbreken, keuken te verbouwen, of een andere vorm van verbouwing. Dit kan gevolgen hebben voor uw (parket)vloer.  Hier komt het vakmanschap van de parketteur om de hoek kijken. Joop zorgt er voor dat oud en nieuw perfect in elkaar overlopen, alsof het altijd zo is geweest.  Maak gerust eens een vrijblijvende afspraak om te onderzoeken wat de mogelijkheden voor uw vloer zijn. Klik hier voor onze contactgegevens.

Ook bij waterschade aan uw vloer bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze expertise kunnen we een schaderapport op maken voor de verzekering. Hiervoor brengen wij kosten in rekening, die u van ons retour krijgt als de schade daadwerkelijk door ons wordt hersteld.

Restylen van uw bestaande vloer:

Ziet uw bestaande vloer er niet meer zo mooi uit en is deze aan onderhoud toe?  Ook dit verzorgen wij tegen aantrekkelijke tarieven. U kunt er voor kiezen om de vloer, na het opschuren, dezelfde uitstraling te geven als voorheen. Maar dit kan ook een mooi moment zijn om uw vloer een totaal andere, eigentijdse uitstraling te geven. Met name vloeren van eikenhout lenen zich hier prima voor. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij kunnen aan de hand van kleurmonsters de diverse mogelijkheden laten zien.

Moet de ruimte echt leeg bij het opschuren van mijn vloer?

Ja, dit is echt de enige optie voor het beste resultaat. Wij krijgen vaak de vraag: waar moet ik dan met mijn meubelen naar toe. Als u niet beschikt over een garage of iets dergelijks, is het een goede optie om ze te laten ophalen en opslaan bij een verhuisbedrijf. Wij hebben zelf zeer goede ervaringen met Koster Verhuisbedrijf uit Bodegraven, telefoonnummer 0172-613635. Zij kunnen de spullen bij u ophalen, brengen dit zolang als nodig is onder in de opslag, en brengen het weer bij u terug als de parketvloer klaar is.

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom