Tekst - Interieur titel

Interieuradvies

Voel u thuis in uw nieuwe interieur

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Tekst - Interieur

Interieuradvies

Iedereen heeft zo z’n eigen gedachte hoe een smaakvol interieur er uit zou moeten zien. Maar of je dat speciale sfeertje ook bereikt, is altijd maar weer de vraag. Ervaring, kennis van zaken en natuurlijk smaak spelen daarbij een belangrijke rol.

Interieur adviseur en styliste Janneke Blom helpt u graag bij de verwezenlijking van uw nieuwe interieur. Met haar jarenlange ervaring en haar enorme enthousiasme worden uw gevoel en haar ideeën samengesmolten tot één sfeervol geheel waarin u zich volledig thuis zult voelen.

Om tot een advies te komen, vinden er eerste enkele gesprekken plaats, worden er foto’s van uw huidige interieur gemaakt en gaat zij zich inleven wat voor u de meest ideale inrichting is. Uiteindelijk ontvangt u een compleet advies dat volledig rekening houdt met uw wensen en uw smaak. Bij nieuwbouw of een verbouwing is het mogelijk om haar al in het beginstadium bij de plannen te betrekken.  Juist in de fase van de bouwtekening kan het prettig zijn als er vanuit de inrichting gezien meegedacht wordt. Een muurtje, haard of raampartij net even anders, kan een groot effect hebben op de mogelijkheden bij of het effect op  het interieurontwerp. Ook als het gaat om de aanschaf of vervanging van een onderdeel van het interieur, bijvoorbeeld de gordijnen, een meubelstuk, de vloer, verlichting, denkt zij graag met u mee.

"Voel u thuis in uw nieuwe interieur"

Uitgangspunt is dat u zich thuis voelt in uw nieuwe interieur. De inrichting, de stijl, de kleurcombinaties, de accessoires en de verlichting zijn alle beeldbepalend. De juiste combinatie maken er één geheel van met sfeer als basis. Interieur adviseur en styliste Janneke heeft ervaring in moderne, romantische en klassieke interieurs.  Hoewel zij de trends op de voet volgt, is dit niet leidend voor het advies. De wensen van de (toekomstige) bewoners staan voorop, en nadat deze geïnventariseerd zijn wordt samen met hen bepaald welke stijl en/of sfeer het meest aansluit bij de wensen.

Vraag vrijblijvend naar de vele mogelijkheden

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom