Meubelen

Meubelen 

Bij At Hof wonen en Parket hebben wij een ruim assortiment kwaliteitsmeubelen. Onze samenwerkingen zijn dan ook heel divers, wij werken zowel met gerenommeerde merken maar ook met minder bekende merken van uitstekende kwaliteit. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze, als het gaat om meubilair.  

Zitmeubilair 

Aan de buitenkant is de kwaliteit van zitmeubelen nooit goed vast te stellen. Een stoel of bank van mindere kwaliteit kan er aan de buitenkant hetzelfde uitzien als een kwaliteitsbank die perfect in elkaar zit.  

Bij ons heeft u geen standaard producten, wij maken de producten tenslotte speciaal voor u. U heeft de keuze uit een ruime collectie meubelstoffen. Wij kunnen de meubelen zo creëren dat ze helemaal bij uw interieur passen. Om u een idee te kunnen geven hebben wij een aantal meubelen in onze showroom staan, maar alles is mogelijk bij ons! Ook de maten en het zitcomfort heeft u zelf voor het kiezen bij At Hof Wonen en Parket. Maatwerk is tenslotte ook waar wij voor staan.  

Bij ons maatwerk meubilair kunt u denken aan het zelf beslissen van de hardheid van de kussens, de zitdiepte, zithoogte, verschillende modellen, andere pootjes en meer. Kortom, voor iedere wens hebben wij een oplossing! 

Wandmeubel 

Naast onze collectie zitmeubilair hebben wij ook een aantal wandmeubelen. Ook voor uw wandmeubel maken wij graag samen met u een ontwerp. U heeft voor de basis een keuze uit een grote hoeveelheid modellen in verschillende stijlen. Ook bij onze wandmeubels kunt u uw eigen twist eraan geven door middel van de afwerking, houtsoort en kleuren.  

Tafels en stoelen 

De eettafel is in de meeste woonkamers een tafel waaraan gegeten wordt, maar ook wordt gewerkt, online lessen worden gevolgd en spelletjes worden gespeeld. Ook voor uw eettafel en stoelen bieden wij maatwerk, waarbij al uw wensen mogelijk zijn.  

Klein meubilair  

Een minder populaire categorie, maar zeker niet minder belangrijk: klein meubilair. Kleine meubelen, zoals een bijzettafeltje worden vaak vergeten, maar kunnen juist uw interieur sfeer verbeteren. Laat u in onze showroom inspireren. Heeft u zelf al een idee? Neem dan contact met ons op, wij maken uw wensen graag werkelijkheid met behulp van onze meubelen op maat.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies

Stel uw vraag

Meubelen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom