Zoetermeer

Meubelen 

Bij At Hof helpen wij u graag met de zoektocht naar meubelen voor het juiste interieur. Bij ons kunt u naast de meubelen in onze showroom ook terecht voor meubelen op maat. Het leuke aan een interieur is dat u er eindeloos mee kunt variëren.  

Bent u op zoek naar comfortabel en tijdloos meubilair ? Onze adviseur helpt u graag bij de juiste keuzes, door middel van interieuradvies in Zoetermeer en omgeving. Laat u inspireren in onze showroom door de verschillende kasten, fauteuils, stoelen en tafels. Al onze meubelen zijn volledig naar wens te maken. Van de stoffen tot de zithoogte en de tafelpoten, al uw wensen kunnen wij realiseren.  

Zitmeubilair 

Zitmeubilair is erg divers en wordt verkocht in diverse prijsklassen. Meestal is dan ook niet te zien wat de kwaliteit van de zitmeubelen is. Een kwaliteitsbank met een hoger prijskaartje kan er aan de buitenkant hetzelfde uitzien als een bank van mindere kwaliteit. Vaak komt u er dan pas later achter dat de bank van mindere kwaliteit is.  

Bij At Hof heeft u geen keuze uit een standaard collectie. Meubilair op maat laten maken in Zoetermeer is dan ook een van de mogelijkheden. U heeft de keuze uit een uitgebreide collectie aan meubelstoffen. Zo kunnen wij meubelen creeëren die in ieder interieur passen. Voor inspiratie hebben wij een aantal meubelen in onze showroom staan, zo geven wij u een idee wat onze mogelijkheden zijn. Zowel de stoffen, maten en zitcomfort kunnen helemaal aangepast worden naar uw wensen!  

Wandmeubelen 

Ook voor wandmeubelen kunt u bij ons terecht en maken wij graag samen met u een ontwerp. U heeft als basis een keuze uit een grote hoeveelheid modellen in diverse stijlen. Uiteraard kunt ook bij onze wandmeubelen uw eigen twist eraan geven.  

Tafels en stoelen 

Een eettafel wordt voor veel meer gebruikt dan alleen voor het dineren. Denk aan werken achter de laptop, online lessen volgen en spelletjes spelen. Een eettafel staat vaak in het zicht en is erg groot, daarom wilt u ook dat de tafel er mooi uit ziet. Laat uw eettafel en stoelen op maat maken bij At Hof in Zoetermeer, zo bent u er zeker van dat alles naar uw wens zal zijn.  

Klein meubilair  

Kleine meubelen zijn niet bij iedereen even populair, maar niet minder belangrijk! Kleine meubelen zoals een poef kunnen juist uw interieur in extra sfeer geven. Doe inspiratie op in onze showroom. Heeft u zelf al ideeën? Neem dan contact met ons op en wij vertellen u graag alle mogelijkheden!  

Neem contact op

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies

Stel uw vraag

Meubelen | Zoetermeer

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom