Interieur

Wat is interieur? 

Waar denkt u aan, als u aan interieur denkt? Dit verschilt vaak per persoon. De een denkt aan de binnenkant van een auto, en de ander aan de binnenkant van een huis. Beide gevallen zijn correct. Interieur is namelijk een algemeen woord voor de binnenkant van een object. Interieur is zowel te vinden in een huis, kantoor, vliegtuig en meer. 

Verschillende interieurstijlen bij At Hof  

Een interieur kan uit veel verschillende soorten stijlen bestaan. Zo kunt u een modern interieur, landelijk of een klassiek interieur hebben. Ook is een mix van verschillende stijlen de laatste jaren steeds populairder. Welke interieurstijl heeft uw voorkeur en waar voelt u zich goed bij? Het is aan te raden om hierover na te denken voordat u zomaar meubilair gaat uitzoeken.  

Interieuradvies 

Tegenwoordig komt u overal op internet informatie tegen, waar u veel inspiratie uit kunt halen. Maar of u daarmee bereikt waar u naar op zoek bent, is dan nog de vraag. De nodige ervaring en kennis van zaken spelen hier uiteraard een belangrijke rol in, wij helpen u hier graag mee verder. Bij interieuradvies gaat het niet altijd om een compleet nieuw interieur. Wilt u uw interieur een boost geven door middel van een paar nieuwe items? Ook daar helpt de interieuradviseur van At Hof u graag bij! 

Interieuradviseur en styliste Janneke Blom helpt u graag bij uw interieur keuzes. Dankzij haar jarenlange ervaring en enthousiasme worden uw wensen met haar ideeën samengevoegd tot een plan. Eerst voeren we enkele gesprekken met u om u van het beste advies te voorzien. Er worden foto’s gemaakt van uw huidige interieur en uiteindelijk ontvangt u een compleet advies, volledig naar uw wensen.  

Interieur verzorgd door At Hof  

Bij At Hof wonen en parket kunt u terecht voor de mooiste meubelen, gordijnen en vloeren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor interieuradvies Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies

Stel uw vraag

Interieur

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom