Bodegraven

Interieur bij u thuis  

Een huis kan niet zonder interieur, en een interieur kan niet zonder huis. Daarom is het belangrijk dat de woonstijl ook bij uw omgeving past. Van landelijk, tot basic of industrieel. Een interieur komt tenslotte tot leven met meubels, accessoires en kleuren waarbij u zich comfortabel voelt. Kunt u een wel een duwtje in de juiste richting gebruiken? Dan helpen wij u hier graag bij. Wij geven interieuradvies in Bodegraven en omgeving.  

Verschillende stijlen interieur 

Als het gaat om interieurstijlen, dan zijn er talloze mogelijkheden. U kunt kiezen voor een strak en modern interieur, maar ook voor een landelijk interieur. Alles is mogelijk! De laatste jaren is een mix van diverse stijlen steeds populairder geworden. Het is belangrijk dat u eerst voor uzelf beslist welke stijlen bij u passen voordat er meubelen aangeschaft worden. Zo voorkomt u een huis vol met verschillende stijlen meubelen. Wij helpen u graag bij het vinden van een passende stijl voor uw huis in Bodegraven en omgeving.  

Interieuradvies 

Vaak vinden mensen het erg lastig om zelf het interieur van een huis te bepalen. De juiste kleurcombinaties en meubelen is niet altijd makkelijk te vinden. Uiteraard is daar dan ook de nodige kennis en ervaring voor nodig. Bij At Hof helpen wij u hier graag bij!  

Interieuradviseur en styliste Janneke Blom helpt u graag bij de juiste interieur keuzes. Haar jarenlange ervaring en ideeën worden samengevoegd met uw ideeën om tot een goed plan te komen. Voordat we dit plan opstellen voeren wij een aantal gesprekken met u, om u het best te kunnen adviseren. Van uw huidige interieur zullen er foto’s gemaakt worden. Vervolgens zal onze interieuradviseur u een advies geven, aan de hand van uw wensen. Vraag nu uw interieuradvies aan in Bodegraven en omgeving!  

 

Neem contact op

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies

Stel uw vraag

Interieur | Bodegraven

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom