Gordijnen

Gordijnen in diverse dessins 

Gordijnen zetten de toon in uw interieur en maken de kamer vaak sfeervoller. Met gordijnen creëert u een warme, gezellige en luxe sfeer. Bij ons heeft u de keuze uit een ruim assortiment gordijnen. Het is niet makkelijk om passende gordijnen te vinden. Daarom helpen wij u graag een passend dessin te vinden voor in uw huis.  

Gordijnen die voldoen aan uw wensen 

Of u nu op zoek bent naar meer sfeer in uw woonkamer of toch voor verduisterende gordijnen voor in de slaapkamer, bij At Hof heeft u een ruime keuze. Ook zorgen gordijnen ervoor dat het geluid in de ruimte gedempt wordt. Kortom, gordijnen brengen veel sfeer met zich mee en zijn ook nog eens erg functioneel.  

Gordijnen in diverse stoffen 

Onze collectie gordijnen bestaat uit veel verschillende soorten stoffen. Iedere stof heeft zijn eigen structuur. Vitrages zijn bijvoorbeeld dunne en meestal transparante gordijnen. Vitrages laten veel licht door en beperken de doorkijk minimaal.  

Vervolgens kunt u kiezen voor inbetweens, deze gordijnen zitten tussen een vitrage en een overgordijn in. Overgordijnen zijn namelijk een stuk dichter van structuur en laten bijna geen licht door.  

Gordijnen confectie 

Wanneer u kiest voor nieuwe gordijnen heeft u de keuze uit verschillende maak methodes.  

1. De meest gekozen gordijnen zijn gordijnen met plooien. U heeft de keuze uit enkele, dubbele en driedubbele plooi.  

2. Wilt u liever een strakkere of industriële look? Dan kunt u ervoor kiezen de gordijnen met ringen op te hangen. Gordijnen met een wave, is dé trend van dit moment. Deze gordijnen hebben het strakke van gordijnen met ringen maar worden gebruikt op een rails.

Uw interieur verzorgd door At Hof  

Bij At Hof wonen en parket heeft u een ruime keuze aan meubelen, gordijnen en vloeren op maat. Naast producten op maat geeft de interieuradviseur van At Hof u graag advies bij het maken van de juiste keuzes, als het gaat om interieur. Neem vrijblijvend contact met ons op.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies

Stel uw vraag

Gordijnen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom