Bodegraven

Parket vloeren  

Parketvloeren worden ook wel houten vloeren genoemd. Dat komt omdat parket een vorm van vloerbedekking is. Deze vloerbedekking bestaat uit verschillende houten onderdelen. Die delen kunnen in verschillende formaten in een systeem worden gelegd. Hierdoor is er een hoop variatie in soorten parketvloeren. Ieder parket kan weer een ander patroon of parket systeem hebben. Er is dus enorm veel variatie als u voor een parketvloer van At Hof kiest.  

Bij At Hof wordt uitsluitend gewerkt met eerlijk hout. Onze houten vloeren zijn dan ook PEFC gecertificeerd. Dit keurmerk staat voor goed en duurzaam bosbeheer wat milieuvriendelijk en economisch leefbaar is.  

Parketvloer laten leggen door At Hof in Bodegraven  

De specialist van At Hof, Joop Verweij heeft jarenlange ervaring in het leggen van vloeren en legt alle vloeren zelf. Dankzij de jarenlange ervaring weet Joop als geen ander hoe de vloeren op een perfecte manier bij u in Bodegraven gelegd moeten worden. Bij At Hof kunt u terecht voor vloeren die u zelf kunt leggen, maar ook voor vloeren die onze vakman bij u legt. Voor alle soorten interieur hebben wij een passende parketvloer die beschikbaar is in alle houtsoorten.  

Ook als u in Bodegraven en omgeving al een parketvloer heeft liggen maar graag een aanbouw aan uw woning wilt plaatsen kunt u bij At Hof terecht. Wij kunnen uw parketvloer door laten lopen in de aanbouw. At Hof heeft de nodige ervaring en vakmensen in dienst om dit voor u uit te voeren.  

PEFC keurmerk 

Wat houd een PEFC keurmerk in? Een PEFC keurmerk is een internationale keurmerk dat verzekerd dat de gebruikte grondstoffen voor hout en papierproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. At Hof is PEFC gecertificeerd en mag gecertificeerde producten en materialen verkopen aan onze klanten.  

Neem contact op

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies

Stel uw vraag

Parket | Bodegraven

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom