Parket

Verschillende soorten parketvloeren  

Parket is een vloer die is opgebouwd uit verschillende lagen hout. Bij At Hof werken wij uitsluitend met PEFC gecertificeerd hout. Onze houten vloeren zijn uitsluitend gemaakt van eerlijk hout en daarom PEFC gecertificeerd. PEFC staat voor goed en duurzaam bosbeheer: milieuvriendelijk en economisch leefbaar. Bovendien is onze collectie parketvloeren van hoge kwaliteit.  

Parketvloer laten leggen  

Een parketvloer legt u door middel van een tong- en groefverbinding. Dit is een verbinding waarbij stukken hout over de lengte met elkaar verbonden worden. Hierdoor is de vloer gemakkelijk aan te leggen en krijg je een naadloos, egaal resultaat. Daarnaast kunt u de vloer zwevend leggen, waardoor u bijvoorbeeld ook nog een ondervloer eronder kunt neerleggen. Dit is vooral handig in gehorige huizen omdat een goede ondervloer geluiddempend werkt. 

Onze specialist Joop Verweij heeft jarenlange ervaring in het leggen van vloeren en legt alle vloeren zelf. Als geen ander weet hij de parketvloeren op een perfecte manier te leggen. Bij ons kunt u terecht voor zowel parketvloeren die zelf gelegd kunnen worden, als voor vloeren waar een vakman bij nodig is. Voor iedere inrichting hebben wij een passende parketvloer, in de houtsoort die u wenst.  

Aanbouwen 

Ook wanneer u al een parketvloer heeft liggen, maar graag een aanbouw aan uw woning wilt plaatsen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen uw parketvloer door laten lopen in de aanbouw. At Hof heeft de nodige ervaring en vakmensen in dienst om dit voor u te kunnen realiseren.  

PEFC keurmerk 

Waarom een PEFC keurmerk? Dit internationale keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout en papierproducten afkomstig zijn uit duurzaam beheerde bossen. At Hof is PEFC gecertificeerd en verkoopt uitsluitend gecertificeerde producten en materialen aan onze klanten.  

Uw parketvloer verzorgd door At Hof  

U kunt bij At Hof terecht voor meubilair en gordijnen op maat maar ook voor PEFC gecertificeerde parketvloeren. Daarnaast voorzien wij u graag van interieuradvies, mocht u er zelf niet helemaal uit komen. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

At Hof Wonen en interieur advies logo
At Hof Wonen en interieur advies

Stel uw vraag

Parket

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 2024 At Hof Wonen en interieur advies | Privacyverklaring | Cookies | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM

company-icon
Naar de showroom