Meubelen

U treft bij Hof Wonen en Parket  uitsluitend kwaliteitsmeubelen aan. Wij werken met nagenoeg alle fabrikanten.  Met gerenommeerde merken, maar ook met voor u wellicht onbekende merken van uitstekende kwaliteit. Natuurlijk hebben we hierbij wel onze voorkeuren, waarbij kwaliteit, service en veiligheid bij ons voorop staan. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden;

Zitmeubelen 

Het lastige bij zitmeubelen is dat je de kwaliteit niet altijd aan de buitenkant kunt zien. Optisch verschilt een bank of fauteuil  van mindere kwaliteit niet zoveel van een bank of fauteul die wel goed  in elkaar zit. Het verschil zit hem vooral in het binnenwerk en de gebruikte materialen. Door onze jarenlange ervaring en kennis van zaken, kunnen wij u, aan de hand van uw wensen, een juist advies geven.

At Hof Wonen levert nagenoeg  geen standaard product.  Ieder meubel wordt speciaal voor de klant gemaakt. Bij de zitmeubelen hebt u de mogelijkheid te kiezen uit onze uitgebreide collectie meubelstoffen. De enorme keus aan stoffen is het handelsmerk van At Hof Wonen en Parket. Het is inmiddels een collectie geworden die z’n weerga niet kent. Zo bereiken we dat de zitmeubelen volledig aangepast worden aan de sfeer die u wenst. Er staat een kleine selectie in de showroom, maar de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Qua maatvoering en zitcomfort is het  mogelijk het gekozen zitmeubel aan te passen aan uw wensen. Maatwerk is bij ons eerder standaard, dan een uitzondering. U kunt hierbij denken aan het aanpassen van de hardheid van rug- of zitkussen, zitdiepte, zithoogte, een ander model armleuning, een ander pootje etc.  Kortom, als u bij At Hof Wonen niet slaagt, slaat u nergens.

Wandmeubelen

Ook op het gebied van wandmeubelen  geldt:  samen met u ontwerpen we het gewenste meubel. Als basis is er een grote hoeveelheid modellen, in allerlei stijlen, die naar wens samen te stellen zijn. Denk hierbij aan afmeting, houtsoort, afwerking, kleurgebruik.

Eettafels en stoelen

De eethoek is al lang geen plek meer waar je alleen maar zit om te eten. Het is in veel woningen de centrale plek waar niet alleen gezellig getafeld wordt, maar waar ook wordt nagetafeld, gezellig met het gezin of vrienden, onder het genot van een lekker drankje. Er wordt huiswerk gemaakt, gewerkt, een spelletje gespeeld. Het is dus heel belangrijk dat dit een comfortabele en sfeervolle plek is, waarbij  maatwerk bijna altijd mogelijk is.

Kleinmeubelen

Dit is een categorie die soms wat in de vergetelheid is geraakt. Dat is jammer, want een klein meubel op de juiste plek kan zoveel doen voor de sfeer in een interieur. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

!